Fer-se soci/sòcia

Ser soci de CEL de Mieres SCCL vol dir formar part d’un projecte cooperatiu que vol treballar per fer realitat la transició energètica al nostre municipi.

Volem que Mieres arribi a ser un municipi 100% sostenible i, a la vegada, deixar de dependre de les grans empreses i d'oligopolis.

Per fer-ho realitat, et necessitem! Fes-te soci/sòcia i ajuda'ns a tirar endavant la cooperativa CEL de Mieres (Comunitat Energètica Local de Mieres).


   Com fer-se soci/sòcia

Emplena la següent Sol·licitud d'alta amb les teves dades personals i de contacte:

Si vols conèixer amb detall els nostres estatuts, aquí hi pots accedir: Estatuts socials.

El Consell Rector formalitzarà l'acceptació de la teva sol·licitud i t'enviarem una Butlleta d'inscripció.

Retorna aquesta butlleta signada juntament amb el comprovant de transferència de 100 euros.

Pots enviar la butlleta i el comprovant escanejats en PDF a celdemieres@gmail.com, o bé dipositar-los a la bústia del president de la cooperativa, Sr. Pere Morera: c/ Camí de Can Grivé, 4. 17830 Mieres (darrere l'escola).

Res més! Tan aviat sigui possible, ens posarem amb contacte amb tu i ja podràs començar a participar!

Drets i deures dels socis

Drets polítics i de participació: Les sòcies i socis de CEL de Mieres podran participar, amb veu i vot, en les assemblees i decidir les línies d’actuació que en cada moment hem de dur a terme per avançar en els objectius plantejats.

A l’Assemblea, cada soci té un vot i és el màxim òrgan d’expressió de la voluntat social. Els seus acords són d’obligatori compliment per a tots els socis.

Dret a la informació: Tots els socis rebran informació periòdica de tots els projectes que anem treballant, de l’estat econòmic de la cooperativa, de l’activitat social i d’altres informacions rellevants sobre les activitats de la cooperativa.

Per a més detall, els drets dels socis i socis venen regulats en l’article 11, i les obligacions en l’article 10 dels Estatuts Socials.